skip to Main Content

THE Club

Join the CaFa 56 Club!

1956 was een goed jaar. Niet voor de wijnoogst, want die was behoorlijk teleurstellend.

Maar wel voor de vrouw. Want in 1956 kregen vrouwen namelijk eindelijk het recht om achter het aanrecht vandaan te komen. Voor het eerst mochten niet alleen ongehuwde, maar ook gehuwde vrouwen gaan werken. Inmiddels zijn we heel wat geëmancipeerde en feministische decennia verder. Toch blijkt het nog steeds lastig om een powervrouw te zijn of minstens zonder schuldgevoel je eigen plek te claimen. Met de CaFa 56 Club, onze eigen beweging, gaan we daar verandering in brengen!

CaFa 56 bestaat uit een groep vrouwen die zich hard maakt om vrouwen aan de top te zetten en elkaar te empoweren. Het wordt tijd om het idee van hoe wij onszelf als vrouwen zien opnieuw vorm te geven. We moeten opstaan en de leiding gaan nemen. Laten we op onze high heels of sneakers die spreekwoordelijke ladder gaan beklimmen. Het is tijd voor ons, ladies! We zijn het onszelf en elkaar verplicht daar voor te vechten. Dus trek dat harnas aan – liefst één dat je nog fantastisch staat ook– en sta op voor jouw doelen en dromen.

Bij CaFa 56 adviseren, inspireren en versterken we elkaar. Dat doen we online en offline met o.a. netwerkbijeenkomsten. We bundelen onze superpowers en benutten onze kwaliteiten als vrouwen en ondernemers. CaFa 56 is de plek waar de ideeën stromen, de energie bruist en de bubbels rijkelijk vloeien. Hier kunnen we ongedwongen proosten op onze dromen! Want als je keihard werkt voor iets, mag je er ook keihard van genieten.

Door dit avontuur aan te gaan en onze sparkles te delen, kunnen we alles aan. Samen. Dus accepteer jezelf en elkaar en laten we plezier vooropstellen. We can do this! Laten we opstaan. Rug recht, borst vooruit. Maak je hard om samen met een groep powerwomen je plek te veroveren. Zodat we samen kunnen groeien, genieten en leren. Omring jezelf met vrouwen die je upliften en word de beste versie van jezelf. Je bent van harte welkom bij de Club van CaFa 56.

Vanaf 1 augustus is inschrijven mogelijk!

Als lid van de CaFa 56 Club heb je toegang tot exclusieve evenementen en diverse inspirerende bijeenkomsten. Tijdens deze dagen kom je in contact met bijzonder krachtige en inspirerende vrouwen, gelijkgestemden en staat plezier en inspiratie hoog op de agenda!

In 2021-2022 betaal je geen contributie!

Het lidmaatschap kost € 80,00 excl. BTW per maand en zal jaarlijks automatisch worden verlengd. Bij aanvang van je lidmaatschap ontvang je diverse waardecheques om jou en je business een boost te geven.

Join the Club!

Zet de wijn klaar en proost mee op de CaFa 56 Club!

Back To Top