skip to Main Content

Truffelceremonie (in groepsverband)

Wil jij jezelf op een diepere laag ontmoeten tijdens een truffelceremonie? Open je hart en doe jezelf de mooiste inzichten kado, om te helen en te groeien als mens.

CaFa56 nodigt je uit voor een reis door je onderbewuste. Samen met anderen beleef je vandaag een (individuele) innerlijke reis, tijdens een ceremonie in een groep. Twijfel je over deelname in een groep, omdat je snel ‘hinder’ hebt van energie van anderen of omdat je liever voor een ander zorgt? Overweeg dan júist om mee te doen met een groepsceremonie. Vaak openbaren zich juist bij hen de mooiste inzichten in dergelijke patronen.

Je mag deze dag dan samen beleven, leren met en door anderen, deze reis maak je voor jezelf. Met een andere bril op ga je kijken naar jezelf, je omgeving en de wereld. Het kado aan jezelf laat zich vertalen in een immense rust, acceptatie, dankbaarheid, verbinding, inzichten en persoonlijke groei.

Onder professionele en ervaren begeleiding ga je op reis in je onderbewuste, op zoek naar verborgen schatten. Inzichten die je helder laat zien en weten – en reeds in jezelf aanwezig zijn.

Wanneer je overweegt om voor het eerst een truffelceremonie bij te wonen, roept dit vast meer vragen op dan hier worden beantwoord. Wil je hierover meer lezen – over de helende kracht van truffels, wat je kunt verwachten of over het plantmedicijn zelf – om eventuele twijfels weg te nemen, klik dan hier voor antwoorden op de meest gestelde vragen. Blijven er toch nog vragen onbeantwoord, neem dan hier contact op. We beantwoorden ze graag!

In een aantal gevallen ben je (helaas) uitgesloten van deelname. Dit is het geval als je:

  • zwanger bent of borstvoeding geeft;
  • gebruik maakt van medicatie die niet samen gaat met truffels, zoals antidepressiva;
  • een verleden hebt met psychoses, schizofrenie of borderline – of wanneer er reden is om aan te nemen dat je hiervoor aanleg hebt;
  • een schimmelallergie hebt;
  • voorafgaand aan en tijdens de sessie onder invloed bent van verdovende middelen, waaronder alcohol.

Datum

20 jan 2024

Tijd

09:30 - 17:00

Kosten

€ 240,00

Meer Info

Boek nu
Boek nu
Back To Top