skip to Main Content

Privé Truffelceremonie

Wil jij jezelf op een diepere laag ontmoeten tijdens een truffelceremonie? Open je hart en doe jezelf de mooiste inzichten kado, om te helen en te groeien als mens.

Onder professionele en ervaren begeleiding ga je op reis in je onderbewuste, op zoek naar verborgen schatten. Inzichten die je helder laten zien en weten – en reeds in jezelf aanwezig zijn. Waar je geen rekening hoeft te houden met anderen, is de begeleiding en muziek tijdens de privé ceremonie geheel afgestemd op jouw wensen.

Wanneer je overweegt om voor het eerst een truffelceremonie bij te wonen, roept dit vast meer vragen op dan hier worden beantwoord. Wil je hierover meer lezen – over de helende kracht van truffels, wat je kunt verwachten of over het plantmedicijn zelf – om eventuele twijfels weg te nemen, klik dan hier voor antwoorden op de meestgestelde vragen. Blijven er toch nog vragen onbeantwoord, neem dan hier contact op. We beantwoorden ze graag!

In een aantal gevallen ben je (helaas) uitgesloten van deelname. Dit is het geval als je:

  • zwanger bent of borstvoeding geeft;
  • gebruik maakt van medicatie die niet samen gaat met truffels, zoals antidepressiva;
  • een verleden hebt met psychoses, schizofrenie of borderline – of wanneer er reden is om aan te nemen dat je hiervoor aanleg hebt;
  • een schimmelallergie hebt;
  • voorafgaand aan en tijdens de sessie onder invloed bent van verdovende middelen, waaronder alcohol.

CaFa56 nodigt je uit voor een dag die in het teken staat van jou en eventueel zelfgekozen dierbaren, om (samen) op innerlijk avontuur te gaan. Je bent daarom van harte welkom, alleen of met een goede vriend(in) of familielid – tot een gezelschap van maximaal vier personen (inclusief jijzelf). Alle personen die meekomen, krijgen een korting van 50% en betalen € 240 op de dag zelf.

Datum

21 feb 2024

Tijd

09:30 - 17:00

Kosten

€ 480,00

Meer Info

Boek nu
Boek nu
Back To Top