skip to Main Content

About

Praktische hulp bij ondernemen

Ik ben Jayanty Kalpoe en de kracht achter CaFa 56. Ik ondersteun visionairs bij het ondernemerschap. In praktische zin help ik je van A tot Z met je onderneming en zet jouw zakelijke puntjes op de ‘i’. In algemene zin help ik je je kracht te (her)vinden, zodat jij kunt laten zien wie je écht bent! Ik handel vanuit gevoel, denk in mogelijkheden en laat jou je eigen potentieel zien. Wat past echt bij jou? Wie wil je zijn en wat wil je uitstralen? Ik kleur met jou buiten de lijntjes. Samen hakken we jouw doelen in kleine stukjes. We maken een stappenplan en vergroten je blik. Want the sky is the limit! Ik geef je tips en inspiratie, maar ben er ook om je praktisch te ondersteunen en actie te ondernemen. Ben je al ondernemer? Dan schudden we de boel eens flink los en gaan we aan de slag met die beren op de weg. Ben je ondernemer in wording, dan nemen we jouw business(plannen) goed onder handen. Ik help je van de inschrijving bij de KvK tot het bijhouden van je administratie en het aannemen van jouw eerste medewerkers. Geloof me, die A tot Z covert een hoop. Want ik geloof in jou. Met als doel dat jij ook (weer) helemaal in jezelf en je plannen gaat geloven. Een goede ondernemer kent immers zijn of haar waarde. En durft te laten zien wie je bent. It’s time!

Wie ben jij?

Jij bent een mooi en inspirerend mens, van binnen én van buiten. Een zoekende ondernemer. Je streeft iets na, al weet je niet precies wat dat is of hoe je het aan moet pakken. Jij steekt de handen uit de mouwen en durft de diepte in te gaan. Maar bovenal: je durft om hulp te vragen. Ik help je om jouw onrust om te zetten in actie: van denken naar doen en van visualisatie naar realisatie. We gaan op zoek naar jouw passie, jouw drive, jouw sparkle!

Bekijk onze trajecten

Over Jayanty en haar passie

Het ondernemerschap zat er al vroeg in. Als kind verbouwde ik mijn slaapkamer, zodat mijn ouders bij mij op sollicitatiegesprek konden komen. Overal zag ik kansen en nog liever benutte ik ze. Inmiddels heb ik al heel wat kansen gegrepen en dromen nagejaagd. Ik ben ondernemer, moeder en een doorgewinterde levensgenieter. Authentiek, ambitieus en allergisch voor kamperen. Maar ook gevoelig en dol op luxe. Ik zou zo naar Italië vliegen voor een glas prosecco op een zonnig terras. Ik ben veelzijdig, veelgeprezen, maar ook veeleisend. Ik geloof dat als je hard werkt, je daar ook hard van mag genieten.

Mijn leven is op zijn zachts gezegd bewogen geweest. Mijn vader overleed toen ik nog jong was en ik zat jarenlang gevangen in een toxic huwelijk. Om te overleven trok ik mijn harnas aan en zette ik mijn masker op. Maar mijn innerlijke vuur, mijn sparkle, doofde nooit. Want iedere keer dat ik viel, stond ik net een keer vaker op. Dat besef heeft mijn ogen geopend en de basis gelegd voor CaFa 56. Ik geloof dat er een oerkracht in ieder mens verscholen ligt. Ik wil jou helpen die kracht te vinden en dat vuur weer aan te wakkeren. Vanuit vertrouwen en zachtheid.

Mijn moeder is mijn stralende rots in de branding en mijn persoonlijke Superwoman. Ze werd in 1956 geboren; het jaar dat alle vrouwen het recht kregen om te werken. De combinatie van elkaar versterken en het grijpen van kansen, spreekt me aan. Dat gevoel wil ik een ieder ook geven met CaFa 56 en de beweging. Alle wegen hebben hier naartoe geleid. Het is tijd om die sparkle weer te laten zien en 100% voor onszelf te gaan staan. Will you join the club?

Join the club

Ik wil jou helpen die kracht te vinden en dat vuur weer aan te wakkeren.

Back To Top